SHR Laser - Soprano Ice platinum

Permanent hårborttagning

Nr 1 när det gäller hårborttagning. Enligt oss, världens bästa hårborttagnings laser från ALMA Laser USA – den klarar allt, mörka, ljusa, grova och tunna hårstrån och alla hudfärger. Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar. Spara både tid och pengar, genom att välja den effektivaste lasern på marknaden.

Tumba Lipokliniken är först ut i hela Stockholm med Soprano Ice Platinum.

Kom gärna nyrakad inför din behandling.

Soprano Ice Platinum kombinerar 3 laservåglängder i ett enda innovativt handstycke, som är samtidigt inriktade på att eliminera olika vävnadsdjup samt anatomiska strukturer i hårsäcken. Genom att kombinera absorption och penetrationsnivåer med tre olika våglängder, tillsammans med stor behandlings täckning, så ger detta hög säkerhet, snabba resultat och den mest omfattande hårborttagning som finns i dag.

Medical CE samt FDA godkänd. En utav få märken som på marknaden är medicinskt godkända.

3 VÅGLÄNGDER I SAMMA HANDENHET

ALEX 755NM VÅGLÄNGD

Alexandrite våglängd erbjuder mer kraftfull energiabsorption av melanin kromoforet, vilket gör den idealisk för det bredaste utbudet av hårtyper , speciellt för särskilt ljust och tunt hår. Med mer ytlig penetration, 755nm våglängd behandlar utbuktningen av hårsäcken, och är speciellt effektiv för ytliga inåtväxande hår i områden som ögonbryn och överläpp.

SPEED 810NM VÅGLÄNGD

Den klassiska våglängden i laser hårborttagning, är 810nm våglängd, erbjuder djup penetration av hårsäcken med hög genomsnittlig effekt, hög repetitionsfrekvens och en stor 2 cm punktstorlek för snabb behandling. 810nm har en måttlig melanin absorption nivå som gör det säkert för mörkare hudtyper. dess djupa penetrerande egenskaper behandlar utbuktningen och hårsäcken runt håret medans måttligt penetreringsdjup är idealiskt för behandling av armar, ben, kinder och skägg

YAG 1064nm VÅGLÄNGD

YAG 1064 våglängd kännetecknas av lägre melanin absorption, vilket gör det en fokuserad lösning för mörkare hudtyper. Samtidigt erbjuder 1064nm den djupaste penetrationen av hårsäcken, samt behandla djupt inbäddad hår inom områden såsom hårbotten, armhålor och intima områden. Med högre vattenabsorption genererar en högre temperatur, införlivandet av 1064nm våglängd ökar den termiska profilen för den totala laserbehandling för mest effektiva hårborttagning.

SHR ™ från Alma Lasers

SHR är Alma Laser egenutvecklade hårborttagning metod som används på kliniker runt om i världen. Det är den enda kliniskt bevisade metod för hårborttagning med laser som är praktiskt taget smärtfri.

Soprano ICE Platinum innehåller Almas SHR metod, säker och bekväm hårborttagning. Snarare än att utsätta hårsäckar till en enda hög energipuls som kan orsaka trauma på huden, SHR fungerar genom gradvis upphettning av dermis till en temperatur som effektivt skadar hårsäckarna och förhindrar återtillväxt, samtidigt som man undviker skada på den omgivande vävnaden.

En hög repetitionshastighet av korta pulserna avges djupt in i dermis, uppnår hög medeleffekt och terapeutiskt effektiv värmeuppbyggnad . Den svepande In-motionTM teknik för att flytta applikatorn upprepade gånger under behandlingsområdet garanterar full täckning medan ICETM tech kyler huden utanpå förhindra ytliga brännskador och gör det möjligt för praktiskt taget smärtfri men mycket effektiv hårborttagning.

Viktigt! Vi rekommenderar vid val av laser ta reda på vad tillverkaren heter/ vilket märke maskinen har. Tyvärr finns allför många Diodlasrar och IPL utan någon vidare märkning. Dessa kan ALDRIG garantera dig en säker och effektiv behandling.

Permanent hårborttagning Soprano Ice Platinum – för hudtyp 5 & 6 tillkommer en längre behandlingstid och därmed ett prispåslag på 20%. Detta avgöres under konsultation

Överläpp och underläpp 350:-

Kinder inklusive polisonger 600:-

Polisonger 400:-