Kurser hos Tumba Lipokliniken Akademi

Besök vår webshop för tillbehör och BCN-vitamincoctails på www.bcnsverige.se

Kurs YAVU IRI TWISTER PEN

Tumba Lipokliniken innehar exklusiva rättigheter för det tyska märket YAVU IRI Medical Pen samt deras nyaste penna TWISTER PEN för hela Sverige. Vi har nu lanserat vårt YAVU TEAM SWEDEN www.yavusweden, vi kommer att finnas över hela landet för att kunna erbjuda vidareutbildning för den som önskar att arbeta med Hyaluronpen, tekniken där man injicerar fillers utan nålar. Vill du vara säker på att din YAVU traineer är godkänd för att sälja IRI Medical Pen/ TWISTER PEN (inom Sverige) och utbilda dig, så bör du kontakta oss för att kontrollera detta.Med dess intelligenta teknik har Yavu framtagit en nålfri inslussningsmetod för att kunna utföra nålfria injektioner med olika former av hyaluronsyra på ett säkert sätt. Den har en ny teknik som baseras på en bultteknik där fillern färdas med tryckluftskraft 800 km/h ner i huden. Man uppnår resultat inom uppbyggnad av tappad volym, rynkor, nasolabial mm Med IRI Medical Pen/ TWISTER PEN kan vi ge ökad volym för läppar , rynkor och linjer.. Du får en högklassig utbildning framtagen utav YAVU i Tyskland som står bakom originalet av Hyaluron pen - IRI® MEDICAL PEN och nu TWISTER PEN. Tyvärr finns det många kopior på marknaden, så säkerställ alltid att det finns en gedigen tillverkare och märke på din Hyaluron Pen, en Hyaluron Pen kan inte bara heta just Hyaluron Pen om det finns en tillverkare/märke bakom. Om du ska gå och köpa en ny bil så vill du med högsta sannolikhet inte köpa en bil som bara heter ”bil” utan köpa/välja bland olika märken/ modeller såsom KIA, Ford eller Ferrari. Detta medför att du vet att det finns en tillverkare som tar ansvar för säkerhet och kvalité, man får vidare en bra garantiperiod osv.

YAVU IRI® MEDICAL PEN/ TWISTER PEN har 12 månaders garanti!*

Många säljer just kopior utav IRI® MEDICAL PEN (som bara kallas Hyaluron Pen) tillsammans med kurser som då kostar allt ifrån 11000kr till 15000kr. Är det en sådan apparat man vill investera i så kan man lika gärna efter kursen köpa denna på eBay för 500kr. Obs! Detta avråder vi starkt ifrån p.g.a.. säkerhetsrisker vid behandling med en apparat som saknar info om tillverkare. Vi vill endast med denna förklaring ovan ge en tankeställare till er alla som funderar kring detta.

Vill du arbeta med bra resultat så behövs följande

1. Gedigen utbildning

2. Original apparatur

3. Anpassad fillers

Förkunskaper: Hudterapeut, undersköterska eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet från skönhetsbranschen 1år(efter individuell bedömning)

Diplom: Efter godkänd utbildning.

Startpaket: IRI TWISTER PEN av det högkvalitativa märket YAVU (från Tyskland) 1ml fillers ingår för 24.000kr ex moms.(Totalt 29.000kr ex moms inklusive kurs och startpaket

*skall användas på rekommenderat sätt för att garantin ska gälla

Kurs Micropen/ BB Glow och Kemisk Peeling

Utbildningen ger dig kunskaper som krävs för att utföra behandlingar på ett säkert och effektivt sätt. Vi går först igenom teorin och därefter övar kursdeltagarna på varandra. Tumba Lipokliniken har utbildat över 250 Micropenterapeuter. Väljer du att gå din utbildning hos oss garanterar vi dig att du blir 100% nöjd med oss. Vi ger en högkvalitativ utbildning inom Micropen, vi ser till att du får information om olika Micropens som finns på marknaden, vad skillnaden mellan dessa är, vi erbjuder även dig allra bästa kvaliteten på allt som du behöver för att utföra professionella behandlingar. Med vår kurs får du garanterat nöjda kunder! Nu har vi lagt till BB Glow (vi arbetar med marknadens enda BB GLOW som klassas som säker för denna typ av behandling, produkten heter MESOWHITE by DERMEDICS och innehåller INGA färgpigment) och Kemisk peeling i Micropenkursen, såklart utan extra kostnad.

Genombrott inom hudföryngring

Automatisk mikronålning har under senaste tiden exploderat i popularitet. Mikronålningspennan Raffine (vi arbetar med Raffine från Sydkorea) skapar en kontrollerad hudskada som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagenproduktion. Pennan arbetar med hudföryngring, minskning av fina linjer och akneärr, samt förbättring av hudens textur och färg. Fördelen med pennan är snabba resultat, med liten inverkan på kundens vardag. Resultaten är jämförbara med fraktionerad laser-behandling men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Tack vare den unika designen är det lätt att komma åt alla områden och möjlighet finns att skräddarsy kostnadseffektiva lokala behandlingar som till exempel behandling av rynkor runt mun eller ögon, eller förstorade porer över T-zonen.

Vi lär dig allt du behöver för att kunna arbeta med Micropen på din salong eller för eget privat bruk såsom teorin bakom mikronålning, användningsområden samt kontraindikationer. Efter utbildningen får du vårt diplom som visar att du har kunskap i Micropen och automatisk mikronålning.

PRIS: 6 000 kr (inklusive moms)

VAD INGÅR: Kursmaterial och diplom

TILLVAL: Apparat 9900 (för kursdeltagare erbjuds ett förmånligare pris) kr

ANMÄLAN: Anmälan är bindande (Avbokning kan ske senast 7 dagar innan kursdatum, läs mer under våra villkor). Bokning sker via bokadirekt.

BETALNING: Kursavgiften ska vara betald inom 5 dagar efter att vi antagit dig/ vid bokning via bokadirekt.

TID: Kurstillfällen finns publicerade på bokadirekt, vi håller kursen ca1-2ggr/ månaden

PLATS: Tumba Lipoklinikens utbildningslokaler på Kyrkvärdsvägen 59, 14762 Uttran/Tumba

VID FRÅGOR: Ring utbildningsansvarige på telefonnummer 076-3250579

ANTAL PLATSER: 10

KRAV: Inget krav på medicinsk legitimation

MICROPEN

Nålhuvud, sterilt för engångsbruk

Automatisk mikronålning är en ny, icke-kirurgisk och förbränningsfri teknik för hudföryngring, minskning av fina linjer och akneärr, samt förbättring av hudens textur och färg.

På mikronålningspennan finns 9-12 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så sätt skapa en kontrollerad hudskada. MicroPen har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.00 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Eftersom varje nål penetrerar huden så skapas en tillfällig kanal eller mikroskada. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill säga förbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.

Professionell behandling med MicroPen anses vara en av de säkraste avancerade hudbehandlingarna. Till skillnad från kemisk peeling, dermabrasion och laserbehandling orsakar hudnålning minimal skada på huden. MicroPen Raffine är CE-märkt.

Effektstudier av Tumba Lipoklinken (se bilder nedan)

 Kund har efter en enda behandling fått en synbar förbättring av pigmentförändringarna hon sökte hjälp för.
Kund direkt efter en behandling med Micropen. Linjerna i pannan är nästan helt borta!

SAMTLIGA KURSER SOM DU KAN BOKA

Kurs 1

Nu lanserar vi kursen BB Glow för dem som redan arbetar md Microneedling. Detta är en fortsättningskurs. Det är viktigt att du har förkunskaper.

Du får lära dig att arbeta med marknadens enda och säkra BB Glow by Dermedics. Detta är ingen makeup baserad foundation som andra märken som finns på marknaden. Vill du ha en jämförelse mellan vår BB Glow och andra så maila oss på info@tumbalipokliniken.se så skickar vi dig underlaget.

För oss är kvalitet och äkta resultat grundläggande för alla våra utbildningar, apparater och produkter.

Vi kommer under dagen att gå igenom BB Glow, samt utföra behandlingar på varandra/ eller modeller beroende på antal kursdeltagare samt erfarenhet.

Efter utbildningen erhålles DERMEDICS Certifikat. Tumba Lipokliniken är exklusive distributör för Dermedics för hela Sverige. Varmt Välkommen

Startpaket och BB Glow finns att köpa på plats och efter din utbildning kan du enkelt köpa dessa via www.bcnsverige.se

Pris 999:- ink moms

Kurs på 4h

https://www.bokadirekt.se/places/tumba-lipokliniken-5686/kurs-bb-glow-the-only-and-orginial-mesowhite-495070

Kurs 2

Boka Kurs Klassisk Ansiktsbehandling 540 min , 5.000,00 kr

Tumba Lipokliniken har utbildat över 250 terapeuter sedan 2018. Tack för visat förtroende.

Har du alltid velat erbjuda dina kunder klassisk ansiktsbehandling med portömning och masker?

Nu kan du det!

I denna utbildning så lär vi dig

- Hudanalys

- Rengöring (ink kemisk peeling)

- Vapozon/ Portömning

- Massage (ansikte och dekolletage)

- Masker

- Serum, ögonkräm och Creme

- Brynansning

Diplom erhålles efter godkänd utbildning

Vill du förköpa ett startpaket så kostar kursen 6900:- ink moms och då ingår

I kursavgiften så ingår ett generöst startpaket värde ca 5000kr.

Startkitet består utav

Cleanser

Micellar water

Exfoliator

Massage cream

Mask (5st)

Serum

Kräm

https://www.bokadirekt.se/places/tumba-lipokliniken-5686/kurs-klassisk-ansiktsbehandling-496754

Kurs 3

Plasmapen Plaxel Kurs Plasmapen Plaxel 300 min , 24.875,00 kr

Med marknadens tunnaste behandlingsnålar så uppnås mycket hög kundsäkerhet (ingen risk för brännskador vid korrekt handhavande) och effektivare stimulering.

Plasmapen Plaxel

- Tillverkas i Sydkorea

- Ultratunna behandlingsnålar

- Snabb återhämtning

- ISO13485 certifiering

- CE godkänd

- 12 månaders garanti

- 50 behandlingsnålar ingår

Utbildningen består utav

- Teori

- Praktisk övning

Vid godkänd utbildning så utgår diplom.

https://www.bokadirekt.se/places/tumba-lipokliniken-5686/kurs-plasmapen-plaxel-483958

kurs 4

💉Kurs IRI® TWISTER PEN + startpaket ➡️ IRI® TWISTER PEN + 1ml fillers TWISTER PEN är YAVUs senaste nyhet med finslipad teknologi samt design. Föregångaren hette IRI MEDICAL PEN (finns fortfarande på marknaden och kan vid förfrågan beställas in).Med dess intelligenta teknik har Yavu framtagit en nålfri inslussningsmetod för att kunna utföra nålfria injektioner med olika former av hyaluronsyra på ett säkert sätt. Den har en ny teknik som baseras på en bultteknik där fillern färdas med tryckluftskraft 800 km/h ner i huden. Man uppnår resultat inom uppbyggnad av tappad volym, rynkor, nasolabial mm Tyvärr finns det många kopior på marknaden, så säkerställ alltid att det finns en gedigen tillverkare och märke på din Hyaluron Pen, en Hyaluron Pen kan inte bara heta just Hyaluron Pen om det finns en tillverkare/märke bakom. Om du ska gå och köpa en ny bil så vill du med högsta sannolikhet inte köpa en bil som bara heter ”bil” utan köpa/välja bland olika märken/ modeller såsom KIA, Ford eller Ferrari. Detta medför att du vet att det finns en tillverkare som tar ansvar för säkerhet och kvalité, man får vidare en bra garantiperiod osv.

YAVU TWISTER PEN PEN har 12 månaders garanti!*

Vill du arbeta med bra resultat så behövs följande

1. Gedigen utbildning

2. Original apparatur

3. Anpassad fillers

Förkunskaper: Hudterapeut, undersköterska eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet från skönhetsbranschen 1år (efter individuell bedömning)

Diplom: Erhålles efter godkänd utbildning.

Startpaket: IRI TWISTER Pen av det högkvalitativa märket YAVU (från Tyskland) 1ml fillers ingår ) för 24.000kr ex moms.(Totalt 29.000kr ex moms inklusive kurs och startpaket

*skall användas på rekommenderat sätt för att garantin ska gälla

Läs mer på https://www.yavusweden.se/

https://www.bokadirekt.se/places/tumba-lipokliniken-5686/kurs-iri-medical-pen-startpaket-iri-medical-pen-10ml-fillers-454958

Kurs 5

Boka Kurs kemisk peeling 240 min , 3.500,00 kr

Vill du lära dig mer om AHA syror, Fruktsyror, Kemiska peelingar?

Då är detta en bra gundkurs för dig.

Vi går igenom grunderna och du får lära dig hur du kan behandla dina kunder som har problem med Akne, Pigmentförändringar, Torr och solskadad hy. Snabba behandlingar som ger utmärkta resultat. En behandling tar ca 30 min totalt och snittpriset per behandling ligger på ca 600-1000kr

Hur är kursen upplagd

Teori

Praktik

Skriftligt förhör

Vad ingår i kursen?

En valfri peeling för ca 30 behandlingar. Välj bland BCN kemiska peeling nr1 och nr 3. Nr1 är för aknehud och nr3 för solskador och ålderstecken.

https://www.bokadirekt.se/places/tumba-lipokliniken-5686/kurs-kemisk-peeling-436560

kurs 6

Boka Kurs Microneedling/ Micropen/ BB Glow / Kemisk peeling 420 min , 6.000,00 kr

Kurs Micropen/ BB Glow/ Kemisk Peeling

Utbildningen ger dig kunskaper som krävs för att utföra behandlingar på ett säkert och effektivt sätt. Vi går först igenom teorin och därefter övar kursdeltagarna på varandra.

Genombrott inom hudföryngring Automatisk mikronålning har under senaste tiden exploderat i popularitet. Mikronålningspennan Micropen skapar en kontrollerad hudskada som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagenproduktion. Pennan arbetar med hudföryngring, minskning av fina linjer och akneärr, samt förbättring av hudens textur och färg. Fördelen med pennan är snabba resultat, med liten inverkan på kundens vardag. Resultaten är jämförbara med fraktionerad laser-behandling men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Tack vare den unika designen är det lätt att komma åt alla områden och möjlighet finns att skräddarsy kostnadseffektiva lokala behandlingar som till exempel behandling av rynkor runt mun eller ögon, eller förstorade porer över T-zonen.

Vi lär dig allt du behöver för att kunna arbeta med Micropen på din salong eller för eget privat bruk såsom teorin bakom mikronålning, användningsområden samt kontraindikationer. Efter utbildningen får du vårt diplom som visar att du har kunskap i Micropen och automatisk mikronålning.

Vi har utbildat över 250 Micropenterapeuter!

PRIS:6000 kr

VAD INGÅR: Kursmaterial och diplom

TILLVAL: Apparat 9900kr (kursdeltagare får 4000kr i rabatt på apparaten) Kan även förköpas och kostar då nedast 4000kr!

ANMÄLAN: Anmälan är bindande (Avbokning kan ske senast 7 dagar innan kursdatum). Bokning sker via bokadirekt.

BETALNING: Kursavgiften ska vara betald inom 5 dagar efter att vi antagit dig/ vid bokning via bokadirekt.

TID: välj datum

PLATS: Tumba Lipoklinikens utbildningslokaler på Kyrkvärdsvägen 59, 14762 Uttran/Tumba

VID FRÅGOR: 076-3250579

ANTAL PLATSER: 10

KRAV: Inget krav på medicinsk legitimation

https://www.bokadirekt.se/places/tumba-lipokliniken-5686/kurs-microneedling-micropen-bb-glow-kemisk-peeling-382763

Tumba Lipokliniken är SÄKER KLINIK certifierad.

CE-märkning är en produktmärkning inom främst EU men även inom EES. CE-märkning krävs för många produkter som kan vara farliga för användaren och betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav. Bokstäverna CE är en förkortning för Conformité Européenne (’i överensstämmelse med EU-direktiven’).

Självklart är MicroPen och dessengångsnålar CE-märkta och sterila. Detta krävs då nålarna penetrerar huden - instrumentet kommer i kontakt med kroppsvätskor och utgör därmed en hälsorisk om det återanvänds.

 

 

 

 

BOKA NU

© 2018 Tumba Lipokliniken. All Rights Reserved. Köpa Hemsida av Sitea