Frågor & Svar LPG

1. Hur ofta ska jag gå på LPG Lipomassage behandlingar?
Det rekommenderas att gå 2ggn/veckan i 7 veckors tid (totalt 14beh). Du bör fortsätta att umderhålla dig med 1-2/beh i mån.
2. Vad behöver jag tänka på innan en behandling?
Inget speciellt, förutom att undvika större måltider 1-2h innan beh. Anledningen är att man kommer massera magen.
3. Finns det något jag måste göra efter en behandling?
Nej. Du kan behöva dricka mer vatten än normalt, då kroppen dräneras på vätskeansamlingar och slaggprodukter.
4. Finns det några biverkningar?
Man kan i sällsynta fall känna sig illamående/hängig, då det även vid en LPG lipomassage beh. frigörs gifter (tex. tungmetaller) som funnits lagarde i fettceller. Är man i klimakterien så kan besvären lindras då det också frigörs hormonet östrogen som funnits lagrat i fettceller. Det kan också i sällsynta fall göra att man får sin mens tillbaka. Har man preventivmedel som gör att mensen uteblir kan man då få tillfälligt mens. Dagarna efter en beh. så kan man känna sig extra törstig, viktigt att dricka mycket vatten. Vissa personer kan uppleva små muskelkramper i benen. Kan lindras med värmekudde.
5. När ska man undvika LPG?
Innan behandlingen påbörjas görs en konsultation där man går igenom behandlingen och dess kontraindikationer och man lägger upp ett individuellt behandlingsprogram. Kontraindikationer för LPG endermologie behandling är bl.a cancer under behandling, graviditet, pågående infektion etc. Det går bra att gå på LPG om man ammar.
6. Vad är celluliter?
Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar celluliter. Celluliter är vanligast hos kvinnor och är delvist genetiskt, delvist hormonellt betingade. Endermologie är en mycket effektiv behandling mot detta vanliga problem. Träning eller krämer hjälper inte mot celluliter men det kan ge en bättre effekt i kombination med endermologie -kur. Det första som brukar hända är att celluliterna blir tydligare då vätskan omkring dräneras och gör att celluliterna blir tydligare för blotta ögat. Det är nu man inte ska sluta utan fortsätta med LPG tills det börjar bli bättre. Tyvärr är vi alla olika och man kan aldrig utlova hur slutresultatet blir.
7. Vad behandlas med LPG?
?- forma kroppens konturer - reducera celluliter - ödem - ärr - fibromylagi - fibroser - brännskador - före/efter kirurgiska ingrepp - stelhet - idrottskador - lindra muskel- och led värk - påskynda återhämtning efter träning Behandlingen skulpterar din kropp och ger dig förbättrad hudstruktur. Den stramar upp huden och reducerar celluliter och används också som komplement före och efter fettsugning för att förbättra (påskynda) läkeprocessen och jämna till ojämnheter. Endermologie är en välgörande djupmassage för onda, stela nackar, axlar och rygg, samt effektiv mot andra fysiologiska problem orsakade av cirkulationsrubbningar såsom muskelvärk, ledvärk, stelhet, mm.
8. Vad kan jag förvänta mig för resultat?
Resultaten är individuella och kan variera från person till person. Alla har ju olika utgångslägen. En grundkur med endermologie-behandling innefattar 14-20 behandlingstillfällen och utförs 2-3 ggr/vecka. Varje behandling tar ca 35 minuter och resultat kan ses efter 5-8 gånger, men redan efter några behandlingar känns huden stramare och mjukare. LPG förbereder kroppen till att ta energi vid förbrännande aktivitet från de fettdepåer som har bearbetats med LPG eftersom fettet där har mjukats upp och cirkulationen kring den vävnaden har aktiverats avsevärt. Vibrationsträning är ett mycket bra träningskomplement till LPG, och vi rekomenderar att man kör ett pass direkt i samband med sin LPG behandling. Behandlingsresultatet bör underhållas ca 1 gång/ månad. Kontinuitet och egen insats i form av bra kost och motion är viktigt för att bibehålla och för att få bra resultat. Beroende på vilka resultat man vill uppnå, och vilka grund förutsättningarna är kan upprepade kurer krävas. Vi utlovar aldrig att man garanterat får ett resultat då detta är en typ av skönhetsbehandling. Men dem flesta brukar känna och få någon sorts resultat.
9. Hur går en beh. till?
Du bär en kroppsstrumpa under själva LPG-behandlingen, den köper du inför första behandlingen hos oss och har med dig till dina LPG behandlingar. (Den går att tvätta i maskin vid behov) LPG behandlingen tar ca 35 minuter. Det är en mycket skön och avkopplande behandling som stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Resultat kan ses efter ca 5-8 ggr (för de flesta). En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2 ggr/v. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1 gång/mån. Hela kroppen masseras med djupa lugna rörelser, och man kan koncentrera tiden mer på problemområden. Ibland behöver man lägga till extra tid för problemområden. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. Behandlingen passar både män och kvinnor.
10. Vad händer i kroppen?
LPG Endermologie metodens huvudsakliga uppgift är att hearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Lymfcirkulationen förbättras också vilket medför att slaggprodukter, gifter och överflödig vätska drivs ut ur kroppen. - ökad blodcirkulation - ökad fettförbränning - ökat lymfdränage - ökad cellmetabolism - dränering av vätska, slagg och gifter - ökad kollagen stimulering - balanserar och återställer kroppens normala funktioner.
11. Vad är Endermologie?
Endermologie är en unik och patenterad teknologi som bygger på samma principer som bindvävsmassage, men är mycket skönare och behagligare. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med motoriserade rullar och vakuumsug masserar och formar kroppen. LPG har 20 års erfarenhet inom området och har 95 publicerad studier som sträcker sig från 1991. endermologie är världens första cellulitbehandling som har blivit godkänd av FDA i USA.
12. Kan jag strama upp min mage efter mina graviditer eller viktnedgång?
Ja! Det är en av sakerna LPG är bäst på. Dock krävs tålamod, efter 4-6 beh kan man känna resultat. (Resultaten kan variera)
13. Kan man lyfta olika delar på kroppen ex rumpa?
Ja! Exempel på områden som man kan lyfta är rumpa, bröst, ansikte m.m. Redan efter 1 beh. kan man känna skillnad.
14. Kommer jag gå ner i vikt?
LPG Lipomassage hjälper dig att öka fettförbränningen av tränings- och kostresistenta fettdepåer. Man finfördelar också fettet för att få tydligare former. Vill du gå ner i vikt, så krävs det alltid att man har någonlunda koll på sin diet. Men lever du hyfsat sunt så kan du räkna med att du kommer gå ned i vikt. Dem flesta av våra kunder går ner 2-5kg på en kur på 20ggr, oftast utan att ha ansträngt sig nämnvärt. (Resultaten kan variera från kund till kund).
15. Går det att behandla ansiktet också?
Ja, den beh. heter LIFTMASSAGE och du kan välja att köpa till den kuren till Lipomassagen (kropp). Så har du behandlat dig från topp till tå! Det går även att köpa Maniquick Vakumshaper hos oss, då har du en egen maskin som du kan köra hur ofta du vill till en betydligt låg kostnad. (2500kr inklusive genomgång).
16. Min kompis gick på LPG behandlingar på ett annat ställe men fick inget resultat. Varför?
Tyvärr finns det många som arbetar med LPG som har en gammal utbildning eller ingen alls, som inte förstår sig på LPGs olika tekniker och varför/när man skall använda dessa. Vi på Tumba Lipo Kliniken har den senaste utbildningen, samt så vidarutbildar vi oss inom olika områden tex. idrottsskador och LPG före/efter kirurgiska ingrepp. LPG är världsledande inom området och flera kändisar använder sig utav denna metod för att hålla sig i form.
BOKA NU

© 2018 Tumba Lipokliniken. All Rights Reserved. Köpa Hemsida av Sitea