Kurs Microneedling

....

Kursen innefattar nedanstående utbildningar

– Klassisk Microneedling

– Kemisk Peeling

– ALGNEEDLING (Biomirconeedling)

– MICROBOOST

– Hudvårdsterapeut (online utb)

I detta utbildningsalternativ så ingår

– Raffine Micropen (ord.pris 9900kr)

– ECQ10 Vitaminserum 10st (ord.pris 800kr)

– 10st Raffine nålar (ord.pris 1000kr)

– BCN Cleanser (ord.pris 200kr)

– 1 BCN Valfri Peeling (20beh) (ord.pris 399kr)

– BCN peeling neutralisator (ord.pris 200kr)

– 10st Sheet masker (640kr)

Du får även med dig material för 1 ALGNEEDLING så att du kan med medföljande instruktioner utföra en prova på behandling på dig själv.

Lunch ingår.

Raffine är en högkvalitativ Micropen från Sydkorea, Medical CE Microneedling/ Micropen kurs Utbildningen ger dig kunskaper som krävs för att utföra behandlingar på ett säkert och effektivt sätt. Vi går först igenom teorin och därefter övar kursdeltagarna på modeller som vi ordnar. Hudterapeut Harmit Kaur med 2 internationella certifieringar har redan utbildat över 500 terapeuter i microneedling. Många är nybörjare inom skönhetsbranschen och uppskattar den support vi erbjuder även kring andra frågor relaterat till branschen. Läkemedelsverkets nya krav november 2020 Microneedling där man inte jobbar enbart på epidermis/ överhuden klassas nu som en medicinsk behandling. Det ställer mycket högre krav nu på material som används vid en behandling. T.ex. MÅSTE Micropen vara MEDICINSKT CE märkt (dvs enbart CE märkning räcker ej). Efter genomgången utbildning så får du tillgång till vår supportgrupp med över 100 medlemmar. Webshop; Efter utbildning hos oss får du tillgång till marknadens största webshop för microneedling www.bcnsverige.se

 

Efter godkänd utbildning erhålles Certifikat och en ”Certifierad Micropenterapeut” namnbricka som kan bäras under dina behandlingar. Du får även tillgång till utbildningen digitalt för att vässa dina kunskaper till max!

11111
Följ oss på Instagram och se bilder på behandlingen
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.