LPG Endermologie - Lipomassage

 
 

Visste du att...

Personlige tränaren Gunnar Peterson i Hollywood använder sig av Lipomassge på sina kunder såsom Angelina Jolie, Penelope Cruz, Jennifer Lopez,Sylvester Stallone, Mathew McConaughey, Gwen Stefani, Amber Valetta med flera.

Innan du får veta mer om LPG och dess historia vill vi att du ska veta att behandlingen är helt smärtfri, tvärtom är den för dem flesta behaglig och avslappnande.

Vi har sen tidigare arbetat med Cellu M6 Keymodul och Integral 2. Fr.o.m. 8 juli 2017 övergår vi till att endast arbeta med den nylanserade LPG Alliance Medical. Vi har på vår klinik 2 st maskiner (bägge två är LPG Alliance Medical). Detta för att säkerställa att du som kund har tillräckligt med tillgängliga tider.

Dagens nyhet

20-Jun-2017

NYHET! Tumba Lipokliniken är först ut i Stockholm (även i hela Sverige tillsammans med en klinik i Malmö) med den senaste LPG modellen Alliance Medical som lanserades i maj 2017 i Sverige. Alla LPG behandlingar kommer från och 8/7/17 att utföras med denna senaste teknologi som är 3ggr som effektivare än föregångaren. Vi kommer också vara den första kliniken i hela Sverige med två stycken LPG Alliance maskiner. Så att du som kund alltid har lediga tider tillgängliga.

Våra öppettider är alla vardagar 08-21 och helger 08-16. Bättre kan det inte bli!

Resultaten med LPG Alliance blir ännu effektivare än någonsin

Skillnaden mellan dem förgående modellerna ovan:

Modellen Integral 2, har 50% större behandlingsyta och högre sugstyrkor att arbeta på än Keymodulen. LPG Alliance överglänser dem båda tidigare modellerna genom att inneha en ny pantenterad teknologi och på detta vis ge 3 gånger så effektivare resultat!


Historien bakom LPG – Endermologie®

I slutet av 70-talet råkade Louis Paul Guitay (LPG) ut för en trafikolycka och skadades allvarligt med omfattande ärrbildning som följd. Guitay fick terapeutisk massage för att mjuka upp vävnaden och för att återställa muskelfunktionen. De här massagebehandlingarna, som varade tre till fyra timmar per dag, bestod i manuellt rullande av huden för att återfå elasticiteten. Guitay var inte nöjd med behandlingarna då det tog så ofantligt mycket tid och resultaten varierade mycket beroende på massageterapeutens kunnighet. Som ett resultat av detta designade Guitay LPG Endermologie-systemet, vilket är en motoriserad mekanisk massagemetod för att uppnå samma resultat som vid en manuell massage.

Kort därefter använde man massagemaskinerna för att behandla sådana ärr och skadad vävnad som Guitay hade drabbats utav. Under massagen upptäckte läkarna att lokala fettdepåer och celluliter försvann vilket beror på den stretching av vävnaden som man får, stimuleringen av det lymfatiska systemet och tryckförändringen som uppstår med vakuumet.

Den kosmetiska användningen av LPG Endermologie® är spridd över hela världen och FDA har godkänt metoden för reducering av lokala fettdepåer och celluliter. Metoden används också i kombination med fettsugning vilket kortar ner läkningstiden och gör resultatet jämnare och snyggare.

Skultera din kropp utan kirurgi!

LPG® är en unik och patenterad teknologi som formar kroppen och skapar välbefinnande från topp till tå. LPG® har mer än 30 års erfarenhet, referenser från hela världen och 145 vetenskapliga publicerade studier att luta sig emot.

Vad innebär då LPG?

Jo med hjälp utav motoriserade rullar och vakuum sträcker och knådar man vävnaden. Detta resulterar i slätare hud eftersom det blir en omfördelning i kroppen. Överflödig vätska, slagg och toxiner rensas från vävnaden, blodcirkulationen blir bättre och muskulaturen mjukas upp. LPG-massagen har en omedelbar verkan på smärta, svullnad samt rörelsebegränsningar. Övriga fördelar och resultat man kan vänta sig är:

 • rynkreducering
 • ger ökad känsla av fasthet
 • skulpterar
 • minskade celluliter
 • reducerar fettdepåer
 • stramar åt och gör huden jämnare samt slätare
 • lyfteffekt
 • minskar dubbelhaka

För den som tränar finns dessa fördelar vid behandling med LPG:

 • minskar träningsvärk
 • förberedelse inför prestation
 • återhämtning efter prestation
 • stretchar musklerna vid stelhet på ett effektivt sätt
 • förhindrar uppkomst av ärrvävnad
 • kortare läkningstid vid eventuell muskelbristning, kramp, stukning eller annan skada

Har du utfört något kirurgiskt ingrepp så finns dessa fördelar med LPG-behandling:

 • minskar svullnad
 • lindrar smärta
 • ökar blodcirkulationen
 • bearbetar ojämnheter och behandlar ärrvävnad

Nya forskningsresultat har gjort Endermologie® ännu mer effektivt. Med Lipomassage™ läggs fokus på patientens problemområden och riktar sig direkt mot lokala fettreserver vilket eliminerar djup fettvävnad som annars inte försvinner trots bra kost och träning. Lipomassage™ är en naturlig, vetenskaplig bevisad metod för långsiktig fettreducering och en slankare figur.

Lymfödem behandlas dubbelt så snabbt med LPG® jämfört med manuell behandling och ger 2-3 ggr ökat lymfflöde och blodflöde. Mobiliserar vävnaden och glidytorna mellan fascior och muskler. Dränerar djupare muskler och ökar lokal blodtillförsel.

LPG Endermologie behandlar terapeutiska applikationer som;

 • Ödem
 • Lipödem
 • Ärr
 • Fibromyalgi
 • Fibroser
 • Brännskador
 • Före/Efter kirurgiska ingrepp
 • Stelhet
 • Idrottskador
 • Lindra muskel- och ledvärk
 • Påskynda återhämtning efter träning

I GENOMSNITT GÅR VÅRA KUNDER NER 1.5CM ÖVER NAVELN PER BEHANDLING. SÅ 10 BEHANDLINGAR KAN GE EN OMKRETS -15CM MINDRE. ÖVER LÅRET MINSKAR MAN IGENOMSNITT 0,5CM PER BEHANDLING, VILKET MOTSVARAR -5CM MINDRE EFTER 10 LPG BEHANDLINGAR. RESULTATEN KAN VARIERA.

Tumba Lipokliniken på besök hos LPG:s stora event 26/1/2018 i Nice, Moanco. Där fick vi delta i flera workshops/föreläsningar och galamiddag där LPG-terapeuter från hela världen deltog.För att uppnå det bästa utav behandlingarn, gå enligt schema nedan:

Vecka 1: Du börjar med en LPG behandling för att sätta igång hela systmet och kan redan samma dag göra upp till 3 coolshape behandlingar på 3 områden , t.ex. mage, lovehandles och armar. Dessa kan göras samma dag eller olika dagar. Sedan går du på en LPG behandling till samma vecka.

Vecka 2: Du går 2 LPG behandlingar med minst en dag emellan.

Vecka 3: Du går 2 LPG behandlingar med minst en dag emellan.

Vecka 4: Du går 2 LPG behandlingar med minst en dag emellan.

Vecka 5: Du går 2 LPG behandlingar med minst en dag emellan. Under denna vecka skall 3 coolshape behandlingar göras igen på samma områden som vecka 1(för bästa resultat). Man kan göra en LPG behandling samma dag som Coolshapen men då är det att föredra att LPG behandlingen görs innnan.

Vecka 6: Du går 2 LPG behandlingar med minst en dag emellan.

Vecka 7: Du går 2 LPG behandlingar med minst en dag emellan.

Vecka 8: Du går 2 LPG behandlingar med minst en dag emellan.

Vecka 9: Du går 2 LPG behandlingar med minst en dag emellan. Under denna vecka skall 3 coolshape behandlingar göras igen på samma områden som vecka 1(för bästa resultat). Man kan göra en LPG behandling samma dag som Coolshapen men då är det att föredra att LPG behandlingen görs innnan.

Vecka 10: Du går 2 LPG behandlingar med minst en dag emellan.

Vecka 11: Du går 2 LPG behandlingar med minst en dag emellan.

Vecka 12: Du går 2 LPG behandlingar med minst en dag emellan.

Vi tar före-efter bilder och jämför, samt vikt och mått. Slutresultatet ses dock 3 månader efter den sista Coolshape behandlingen.

Vi kan endast tala om våra erfarenheter kring våra fettreducerings maskiner, LPG OCH Coolshape. Där vi tycker LPG och Coolshape är effektiva behandlingar. Det kan även finnas skillnader i hur andra kliniker hanterar maskiner som LPG och Coolshape och därmed skillnad i våra resultat och andras. Vi kan bara säga att våra LPG och Coolshape kunder är väldigt nöjda!

Har du frågor kring vilken behandling du bör prova så kontakta oss.

LPG Lipomassage - behandlingstid 40min

Provbeh. med konsultation/ därefter enstaka beh. - 495:- / 600 :-

Kroppsstrumpa 300:-

Tumba Lipokliniken är först ut i Stockholm med den senaste LPG modellen Alliance som lanserades i maj 2017 i Sverige. Alla LPG behandlingar kommer från och med den 8/7/2017 att urföras med denna senaste teknologi som är 3ggr som effektivare än föregångaren.

BOKA NU

© 2018 Tumba Lipokliniken. All Rights Reserved. Köpa Hemsida av Sitea