MQ Perfect

 

Celluliter – hudbristningar – rynkor – slapp hud ….. Sug bort dem!

Pris 975 kr

MQ Perfect är perfekt för dig som vill:

1. Behandla mindre fettdepåer själv

2. Få slätare och jämnare hud

3. Reducera celluliter

4. Få riktig djupgående binvävsmassage t.ex. efter intensiv träning

5. Få effektiv massage och ökad blodcirkulation

6. Punkt behandla problemområden som t.ex. stela muskler

7. Få lymfdränagemassage som driver ut överskottsvätska samt slaggprodukter

8. Få hudföryngring av huden inklusive i ansiktet

9. Få huduppstraming

Hur används apparaten

Apparaten är enkel att använda. Den uppladdningsbar och kan även användas direkt i vägguttaget.

Apparaten placeras på de delar av kroppen där behandlingen önskas och din kropp masseras via vakuum, mjukt och ofarligt och du får en muskel massage som med dem olika sugstyrkorna kan anpassas efter ditt behov, ökad blodcirkulation och djuprengöring av huden.

Detta medföljer:

-1 mindre sugkopp (med 1 meter lång slang) för behandling av ansiktet och mindre partier
-1 större sugkopp för behandling av kroppen
-1 vävnadsrulle
-4 olika sugprogram samt olika styrkor på suget

Hur kan tekniken ge fettreducering?

Med LPG Lipomassages expertis så kan vi förklara detta. På samma sätt som LPG teknikenfungerar (LPG utförs dock endast på kliniker), gör till större delen även denna apparat. Principen är vid bägge behandlingarna att man genom en viss massageteknik stimulerar/lurar fettceller till att tro att dem behöver frigöra sitt innehåll (en blandning av triglycerider/ energi och slaggprodukter). Resultatet är då att fettcellen blir mindre i storleken, man kan i dem flesta fall använda ett enkelt måttband före/efter behandling och själv uppleva skillnaden!

Dock är det viktigt att poängtera att fettceller har ett minne, d.v.s. dem kommer alltid att minnas den större storleken dem har haft och alltid vilja bli så stora igen. Därför har du säkert hört folk som en gång varit överviktiga klaga på att dem lätt går upp igen och då oftast på samma ställen om och om igen. Det är just för att fettcellerna har ett minne. Du kanske själv har problemområden som är envisa och kommer tillbaka lätt? Sådana områden brukar t.ex. vara kärlekshandtag och ridbyxlår. Då kan vi rekommendera att du kombinerar denna teknik med en metod som heter COOLSHAPING som ger permanent fettreducering.

Hur kan tekniken ge fastare hud och mindre rynkor & slapphet?

Genom massagen ökar blodcirkulationen ordentligt på dem områden som behandlas, detta stimulerar bland annat kollagenproduktionen. Resultatet blir fastare och jämnare hud. Även lymfsystemet stimuleras och därmed kan slaggprodukter och vätska effektivare transporters bort/ut ur kroppen.

Hur hjälper apparaten mot celluliter?

Vakuumsuget och massagen stimulerar lymfsystemet som då effektivare kan transportera bort slagg och överskottsvätska.

När man har celluliter så har man nästan alltid ett lymfsystem som inte fungerar riktigt som det skall. Resultatet blir då oftast att slaggprodukter och vätska inte kan transporteras bort effektivt och resulterar i ojämnheter i huden, tillsammans med fettansamlingar.

Det finns inget botemedel mot celluliter eller ett nedsatt lymfsystem, men man kan stimulera det att fungera effektivare. Men detta behövs göras regelbundet. Många cellulitbehandlingar som görs på kliniker kan kosta en hel del, speciellt om det behöver underhållas för hela livet. Då kan det vara en unik lösning att använda/kombinera denna teknik. Både pengar och tid kan besparas.

Vi rekommenderar att du använder massagekräm eller olja under behandlingen.

En omfattande engelsk manual med rekommenderade behandlingstider, rörelsemönster m.m. medföljer. En svensk manual kan per förfrågan mailas. 
BOKA NU

© 2018 Tumba Lipokliniken. All Rights Reserved. Köpa Hemsida av Sitea