Prislista och Behandlingsvillkor


Bokningsbara tider

Vi publicerar bokningsbara tider via bokadirekt  månadsvis. För nästkommande månad publiceras tiderna mellan 15-20:e innevarande månad. Följ oss gärna på Instagram för att hålla dig uppdaterad.

Hos oss kan du använda ActiWay

Pensionärer

Erhåller 20% rabatt på samtliga behandlingar (gäller ej elevbehandlingar och kan inte kombineras med andra erbjudanden). Visa upp giltigt intyg vid behandlingstillfället.

Studentrabatt

Mot uppvisande av giltigt studentkort får du som student 20% rabatt på samtliga behandlingar (gäller ej elevbehandlingar och kan inte kombineras med andra erbjudanden/ paketlösningar).

Kom ihåg att om du är berättigad till rabatten ovan så är det ditt ansvar att tala om det och visa upp giltigt intyg vid betalningstillfället. Rabatten kan endast dras av vid betalningstillfället och går inte att dra av i efterhand.

Boknings och behandlingsvillkor

Endast kortbetalning och Swish.

Uteblivet besök debiteras efter ordinarie prislista och all avbokning gjord senare än 24h debiteras med en fast avgift på 400kr (om vi blir kontaktade minst 1h innan behandling). Godkänd avbokning måste ske minst 24h innan bokad tid. Kommer du mer än 10 min försent så anses tiden förbrukad och du debiteras med den fasta avgiften på 400kr. Observera vid sen ankomst så kan vi behöva förkorta din behandlingstid. För kurser som du bokar hos oss kan du endast avboka om det är mer än 7 dagar kvar (eller det som står angivet på din bokningsbekräftelse). Om du blir sjuk eller av annan anledning inte kan komma så betalar du fortfarande hela kursavgiften. Du kan då få boka om till ett annat kurstillfälle inom 6 månader mot en avgift på 400kr.

Nekad behandling: Tumba Lipokliniken har rätt att neka till en behandling om vi ser/ får kännedom om att kunden är sjuk. Det är för kundens eget bästa och även för att minska smittorisken. Blir man nekad behandling  på plats p.g.a. sjukdom så är den avgiften på 400kr, för att du inte ska debiteras efter ordinarie prislista och ska få boka om din tid.

En väntetid på max 15 min kan uppkomma. Om behandlingsterapeut blir sjuk eller måste vårda barn så bör avbokningen meddelas kunden senast 12h innan bokad tid, men har rätt att avboka tiden med ännu kortare varsel.

Dem flesta får synbara förbättringar men tyvärr kan vi aldrig lämna några garantier för hur just ditt resultat kommer att bli.

Vi arbetar med före- och efterbilder som vi anonymt har rätt till att publicera tex. på vår hemsida.

Behandlingspaket/kurer köpta är giltiga i 6 månader från inköpsdatum, kan aldrig återbetalas och är personliga.
Undantag är om läkarintyg kan uppvisas och då kan man överlåta sina behandlingar till den man önskar skriftligen.

Sjukdomar/ mediciner :
Du skall alltid tala om för din terapeut om du har några sjukdomar och allergier. Äter du några mediciner skall detta förstås också talas om innan behandling. Rådgör alltid med din läkare innan behandling om ditt tillstånd.
Är du gravid så kan vissa beh. fortfarande ok att gå på (inga fettreduceringsbehandlingar), men fråga gärna innan du bokar din tid om du är osäker. Det är ditt ansvar att tala om om du har någon sjukdom eller annat hälsorelaterat.

Avbokning görs av kunden själv på BOKADIREKT, avbokning per SMS/ Email/ samtal godtas inte.

Försäkrad: Hos oss kan du känna dig trygg – Alla våra kunder omfattas av vår  behandlingsskadeförsäkring.

 

PRISLISTA: KLICKA HÄR

Med reservation för prisändringar. Glöm inte att titta in på Erbjudanden.

BOKA NU

© 2018 Tumba Lipokliniken. All Rights Reserved. Köpa Hemsida av Sitea