Om oss

Tumba Lipokliniken grundades 2012 av Harmit Kaur. Idag jobbar vi ett helt team för att kunna möta våra kunders behov. Vi har sedan start haft fokus på behandlingar som kan hjälpa våra kunder att utan kirurgi forma kroppen, tex med LPG och Coolshaping. Vi erbjuder dock ett brett utbud av flera tjänster inom skönhet och hälsa. Vår vision sedan start har varit att erbjuda våra kunder hög kvalitativ teknologi tillsammans med hög servicekänsla, så att du som kund alltid kan känna dig trygg och omhändertagen utav oss.

Tumba Lipokliniken är välbesökt för många människor runtom i Tumba, Botkyrka, Huddinge, Salem, Rönninge, Södertälje, Nyköping, Skärholmen, Farsta, Västerhaninge och hela Stor-Stockholm.

Tumba Lipokliniken är certifierad utav "Säker Klinik".

Säker Klinik är ett företag som samarbetar med if Skadeförsäkring för att skapa en tryggare och säkrare skönhetsbransch. Säker Klinik certifierar utbildade kliniker och ger en extra trygghet i form av en behandlingskadeförsäkring som träder i kraft om något skulle hända under eller efter behandling. Dessutom har behandlaren genomgått utbildning för ett säkert tänkande kring estetiska behandlingar och arbetar med CE godkänd utrustning.

Hos oss får du träffa:

Varför du bör välja oss

• 1000-tals nöjda kunder sedan start 2012
  • Säker Klinik 2017 certifiering
  • Prisvärda behandlingar
  • Flera fettreduceringstekniker: Välj eller kombinera mellan LPG Endermologie och Coolshape Fatfreezing
  • Trygghet: Alla våra kunder är försäkrade hos IF
  • Erfarenhet: Sedan 2012
  • Resultatinriktat: Mått, vikt och före/efter bilder
  • Kostnadsfri vibrationsträning ingår i samtliga behandlingar
  • Öppettider: Vi har öppet varje dag
  • Delbetalningslösningar helt kostnadsfritt. Inga extra avgifter tillkommer

Boknings och behandlingsvillkor

Endast kortbetalning eller swish.

Uteblivet besök debiteras efter ordinarie prislista och all avbokning gjord senare än 24h debiteras med en fast avgift på 400kr (om vi blir kontaktade minst 1h innan behandling). Godkänd avbokning måste ske minst 24h innan bokad tid. Kommer du mer än 10 min försent så anses tiden förbrukad och du debiteras med den fasta avgiften på 400kr. Observera vid sen ankomst så kan vi behöva förkorta din behandlingstid. För kurser som du bokar hos oss kan du endast avboka om det är mer än 7 dagar kvar. Om du blir sjuk eller av annan anledning inte kan komma så betalar du fortfarande hela kursavgiften. Du kan då få boka om till ett annat kurstillfälle inom 6 månader mot en avgift på 400kr. Erlagd kursavgift kan endast återbetalas om det återstår minst 30 dagar till bokad kurstillfälle, ångrar du köp när det är färre än 30 dagar kvar (kursen går endast att avboka om det är mer än 7 dagar kvar) så återbetalar vi 80% av erlagd kursavgift.

Nekad behandling: Tumba Lipokliniken har rätt att neka till en behandling om vi ser/ får kännedom om att kunden är sjuk. Det är för kundens eget bästa och även för att minska smittorisken. Blir man nekad behandling  på plats p.g.a. sjukdom så är den avgiften på 400kr, för att du inte ska debiteras efter ordinarie prislista och ska få boka om din tid.

En väntetid på max 15 min kan uppkomma. Om behandlingsterapeut blir sjuk eller måste vårda barn så bör avbokningen meddelas kunden senast 12h innan bokad tid, men har rätt att avboka tiden med ännu kortare varsel.

Dem flesta får synbara förbättringar men tyvärr kan vi aldrig lämna några garantier för hur just ditt resultat kommer att bli.

Behandlingspaket/kurer köpta är giltiga i 6 månader från inköpsdatum, kan aldrig återbetalas och är personliga. Undantag är om läkarintyg kan uppvisas och då kan man överlåta sina behandlingar till den man önskar skriftligen

.

Sjukdomar/ mediciner :

Du skall alltid tala om för din terapeut om du har några sjukdomar och allergier. Äter du några mediciner skall detta förstås också talas om innan behandling. Rådgör alltid med din läkare innan behandling om ditt tillstånd.

Är du gravid så kan vissa beh. fortfarande ok att gå på (inga fettreduceringsbehandlingar), men fråga gärna innan du bokar din tid om du är osäker. Det är ditt ansvar att tala om om du har någon sjukdom eller annat hälsorelaterat.

Avbokning görs av kunden själv på BOKADIREKT, avbokning per sms/ email/ samtal godtas inte.

Försäkrad: Hos oss kan du känna dig trygg - Alla våra kunder omfattas av våran försäkring hos IF.

BOKA NU