För att se samtliga tjänster, klicka på “behandlingar” i ovan Meny

Boknings och behandlingsvillkor

Uteblivet besök debiteras efter ordinarie prislista och all avbokning gjord senare än 24h debiteras med en fast avgift på 400kr. Avbokning måste ske minst 24h innan bokad tid. Kommer du mer än 10 min försent så anses tiden förbrukad och du debiteras med den fasta avgiften på 400kr. Obs vid sen ankomst så kan vi behöva förkorta din behandlingstid.

Vi har rätt att neka till en behandling om vi får kännedom om att kunden är sjuk. Blir man nekad behandling på plats p.g.a. sjukdom så är den avgiften på 400kr, för att du inte ska debiteras efter ordinarie prislista och ska få boka om din tid.

En väntetid på max 15 min kan uppkomma. Om behandlare blir sjuk eller måste vårda barn så bör avbokningen meddelas kunden senast 12h innan bokad tid, men har rätt att avboka tiden med ännu kortare varsel.
Blir personal sjuk eller vårdar barn så kan annan behörig personal behöva utföra behandlingen.

Dem flesta får synbara förbättringar men tyvärr kan vi aldrig lämna några garantier för hur just ditt resultat kommer att bli.
Vi arbetar med före- och efter bilder som vi anonymt har rätt att publicera tex på vår hemsida.

Behandlingspaket/kurer köpta är giltiga i 6 månader från inköpsdatum, kan aldrig återbetalas och är personliga.
Undantag är om läkarintyg kan uppvisas och då kan man överlåta sina behandlingar till den man önskar skriftligen.

Sjukdomar/ mediciner :
Du skall alltid tala om för din terapeut om du har några sjukdomar och allergier. Äter du några mediciner skall detta förstås också talas om innan behandling. Rådgör alltid med din läkare innan behandling om ditt tillstånd.
Det är ditt ansvar att tala om du har någon sjukdom eller annat hälsorelaterat.

Avbokning görs av kunden själv på BOKADIREKT, avbokning per sms/email/samtal godtas inte.

I och med att du bokar in dig på vår tjänst/behandling godkänner du även vår Integritetspolicy https://www.tumbalipokliniken.se/Integritetspolicy.html

BOKA NU

© 2018 Tumba Lipokliniken. All Rights Reserved. Köpa Hemsida av Sitea