Följ oss på Instagram

CoolShaping

....

Hur fungerar fettfrysning? Vakuum suger in fettlagret och kyler ner fettcellerna på ett kontrollerat sätt till -10 grader Celsius. Fettcellerna skadas av kylan och orsakar en kristallisering av fettsyrorna som finns inuti fettcellerna. Fettcellerna inträder i ett stadie som kallas Apoptos dvs att fettcellerna dör.

Fettfrysning med CoolShaping är en unik behandlingsmetod där vi använder ett eller flera handstycken som med hjälp av I varje fettcell finns det Triglycerid som rinner ut ur fettcellen när den dör. Ämnet tar kroppens lymfsystem hand om på ett naturligt sätt. Omkringliggande vävnad som hud, muskler och nervtrådar är inte lika känsliga som fettceller och skadas inte av kylan. Vi rekommenderar att du dricker lite mer vatten än du brukar och att du under den första månaden ökar din förbränning genom att ta regelbundna promenader.

Fatfreezing med CoolShape är en effektiv procedur som verkligen ger ett permanent resultat. Har du några sjukdomar så kan det vara bra att rådfråga en läkare. Obs! Räkna med att den totala tidsåtgång som krävs för en behandling är ca 90min Det finns dock några vanliga biverkningar (förekommer hos cirka 1/3) som tillfälliga domningar och blåmärken i det behandlade området. Vissa kan också uppleva en stickande känsla eller trånghet men dessa biverkningar sitter endast i någon dag eller i undantagsfall upp till två veckor.

m_3-1654196502